Dränering Stockholm

RING OSS - 08-124 200 16

Om oss

Vi kan hjälpa dig all typ av markarbete och dränering i Stockholm! Vi har dessutom erfarenhet av båda större och mindre byggen såsom industribyggnationer, parkeringshus och skolor. Här en grävmaskin som gräver ute på fält en vacker sommardag.

Välkommen till oss på Norrlandsgrunder AB. Vi kan allt om rivning och dränering i Stockholm! Tack vare vårt breda nätverk i både Stockholm och Norrland kan vi nämligen utföra alla typer av mark- och anläggningsarbeten, med fokus på dränering och rivning i Stockholm förstås.

Kontakta oss – Vi är experter på all typ av dränering i Stockholm!

Vår verksamhet inom mark- och rivningsarbeten

Vi verkar för att uppfylla dina drömmar och lägga en stabil grund för dig att stå på – grunden för en början på något nytt. Vårt företag grundades 2020, men faktum är att vi har arbetat med dränering och andra typer av mark- och anläggningsarbeten i hela tio år innan starten. Med andra ord har vi både erfarenheten och kunskapen som krävs för att utföra alla typer markarbeten, vare sig det gäller rivning eller dränering i Stockholm.

Vad kan vi göra för dig när det kommer till rivning och dränering i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig. Behöver du hjälp med hela eller delar av projektet? Ingen fara! Vi åtar oss samtliga uppdrag, oberoende storlek eller typ av projekt.

Referenser från nöjda kunder

Trots vårt företags ringa ålder har vi allaredan hunnit samla på oss gott om referenser i form av nöjda kunder som kan intyga att vi lever upp till vårt goda rykte. Med andra ord kan du med ro lämna över ditt projekt i våra händer.

"Mycket proffsigt jobb. Bra kommunikation. Utmärkt samarbete med kommunen. Jag är jättenöjd med jobbet!".

– Tore om VA-arbete i Djursholm, Danderyd.

"Mycket bra bemötande från första kontakt till avslutat arbete. Tydlig offert, bra kommunikation och väldigt hjälpsamma. Jobbet avslutades inom överenskommen tid och avslutades med att projektledaren följde upp att allt gått bra. Rekommenderas!"

– Angelica om dränering i Spånga, Stockholm.

"Jättebra service! Snabba och trädgården blev så fin!"

– Malin om stensättning och trädgårdsanläggning i Österskär, Österåker.

Oavsett projekt eller storlek på uppdrag finns vi nämligen här för dig och erbjuder både skräddarsydda helhetslösningar och enskilda tjänster för att kunna tillgodose just dina behov.

Dränering i Stockholm

Behöver du hjälp med dränering i Stockholm? Vi är specialiserade på dräneringsarbeten med en bredd av expertis inom området. Med det sagt bistår vi gärna med våra spetskompetenser vid alla typer av arbeten inom dränering i Stockholm.

Hur kan vi hjälpa dig med dränering i Stockholm? Utöver att dränera i Stockholm, hjälper vi även till vid all typ av rivning i Stockholm likaså. Vi har dessutom möjlighet att hjälpa dig genom alla led i processen liksom endast delar av projektet. Vi anpassar oss helt enkelt efter dig som kund utifrån dina förutsättningar.

Vi hjälper dig med dränering i Stockholm! Inte nog med det, vi bistår gärna med vår expertis även vid rivning i Stockholm. Överlåt jobbet åt oss, så löser vi resten! Tryggt och bekvämt.

Norrlandsgrunder AB


Box 20
763 21 Hallstavik

08-124 200 16

[javascript protected email address]

559250-5795


Dränering

Rivning


logo-image

Om Oss

Vi förebygger fuktskador och förlänger livstiden på din fastighet! På så sätt är en välgjord dränering, en god investering för framtiden. Kontakta oss redan idag! Välkommen.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Norrlandsgrunder AB

Org nr: 559250-5795
Box 20
763 21 Hallstavik
Tel: 08-124 200 16

Hitta hit