Dränering Stockholm

RING OSS - 08-124 200 16

Rivning

Ut med det gamla och in med det nya! Så lyder vårt motto när det kommer till rivning i Stockholm. Här ett rivningsarbete i full flärd.

En välgjord dränering i Stockholm är en god investering för framtiden. Men vi nöjer oss inte där, vi verkar nämligen för att uppfylla dina drömmar och lägga en stabil grund för dig att bygga nytt på. Därför bistår vi gärna med vår expertis även vid rivning i Stockholm. Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss – vi är specialiserade på alla typer av markarbeten, såsom rivning och dränering i Stockholm.

Rivning i Stockholm

Ut med det gamla och in med det nya! Så lyder vårt motto när det kommer till rivning i Stockholm. Vi anser därför inte att rivning är att förstöra, utan snarare att lägga grunden för en början på något nytt.

Har du ett jobb där det skall rivas asfalt, betong, hus eller andra byggnationer? Då är vi företaget för dig! När du anlitar oss ser vi till att riva ner det gamla till grunden, för att sedan återställa din tomt så att det enda som finns kvar är nysått gräs där huset tidigare stod. Kanske vill du hellre ta tillfället i akt och göra något kreativt av grundschakten? Kanske en egendesignad damm eller vad sägs om en pool? Endast fantasin sätter gränser! Du bestämmer, vi anpassar oss.

Kontakta oss för rivning eller dränering i Stockholm! Skulle du istället vara i behov av hjälp inom andra typer av markarbeten i Stockholm ordnar vi självklart det också. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Dränering i Stockholm

Behöver du hjälp att dränera i Stockholm? Vi hjälper dig med all typ av dränering i Stockholm! Faktum är att vi utför alla slags mark- och anläggningsuppdrag. Med det sagt kan vi hjälpa dig med allt från enskilt avlopp och dränering i Stockholm, till andra typer av markarbeten såsom rivning i Stockholm. Inte nog med det, vi har dessutom erfarenhet av att utföra både stora och små uppdrag! Allt från små garage- och husgrunder till stora byggprojekt som industribyggnationer, parkeringshus och skolor. Därför kan du känna dig trygg med anlita oss. 

Vad kan vi göra för dig inom dränering i Stockholm? Kontakta oss idag!

Mark- och rivningsarbeten

Vi hjälper dig med alla typer av mark- och anläggningsarbeten vare sig det gäller rivning eller dränering i Stockholm. Hos oss är valet enkelt! Tack vare bredden i vår verksamhet och vårt nätverk kan vi nämligen leverera helhetslösningar och specialiserade tjänster där du som kund aldrig behöver tänka på att ringa runt till olika hantverkare eller underleverantörer själv. Anlita oss för jobbet, så löser vi resten! Tryggt och bekvämt. Kontakta oss för rivning och dränering i Stockholm.

Dags för dränering eller rivning i Stockholm? Då finns vi här för dig, oavsett behov eller storlek på uppdrag. Välkommen att höra av dig så bokar vi in ett första möte och ser var det leder. Välkommen!

Norrlandsgrunder AB


Box 20
763 21 Hallstavik

08-124 200 16

[javascript protected email address]

559250-5795


Dränering

Rivning


logo-image

Om Oss

Vi förebygger fuktskador och förlänger livstiden på din fastighet! På så sätt är en välgjord dränering, en god investering för framtiden. Kontakta oss redan idag! Välkommen.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Norrlandsgrunder AB

Org nr: 559250-5795
Box 20
763 21 Hallstavik
Tel: 08-124 200 16

Hitta hit